ETHICUSでは、カフェ、レストラン、ホテルなどのコーヒーを提供されるお客様に、コーヒー豆の卸業務をさせていただいております。コーヒーを提供するシーンや設備に合わせて、味や抽出スタイル、オペレーションを含めたご提案を致します。現在、営業されているお店や、新規オープンを検討されている方も、お気軽にご相談ください。
A roaster brings to the place of origin and you can enjoy fresh coffee which you have autogood roasted carefully selected raw beans.The original appearance of coffee beans is fruit which becomes a tree. Therefore, there is freshness, scent and taste will always change. ETHICUS cherishes the freshness unique to shallow roasting close to raw beans in order to deliver a special cup that can only be met at this moment.I would like to touch the rich fragrance and deep taste that changes every moment, and I hope to feel the new charm of coffee.
お客様に提供するコーヒーの品質を向上させるには、スタッフのトレーニングが欠かせません。お客様向けのトレーニングも実施させて頂いております。マシン抽出の調整、エスプレッソ、ハンドドリップなど、どんな場面にも対応可能です。トレーニングをご希望のパートナー様はお気軽にご相談ください。
Staff training is essential to improve the quality of the coffee you provide to our customers. We also carry out training for customers. Adjustment of machine extraction, espresso, hand drip, etc can be applicable to any occasion. If you would like to train, please do not hesitate to consult us.
機材選定からオペレーション構築までを一貫してサポート致します。
1つの店舗を作るためには、さまざまな業務が必要になります。店名、メニュー構成、内装設計、什器選定、機材選定、グラフィックデザインに加え、オペレーション構築やバリスタトレーニングなど、お客様の状況に合わせて店舗を作るためのお手伝いをさせていただきます。
・コーヒー豆販売
・オリジナルブレンドコーヒーの作成
・バリスタトレーニング
・促進アドバイス
・レシピ開発
・コーヒー及び厨房機器選定、販売
・店舗デザイン、ディレクション
SUPPORTING FROM EQUIPMENT SELECTION TO OPERATION CONSTRUCTION
A wide variety of operations is required to set up a shop.We will assist you in making stores according to customer's situation such as store name,menu list, interior design,furniture selection, machinery selection, graphic design, operation construction and barista training.